Acomodarea prikindeilor

Va primim cu bratele deschise si un zambet cald. Stim cat va este de greu sa va lasati copilul intr-un loc nou si miile de intrebari pe care fiecare parinte si le pune: ii va place oare la gradinita? Daca nu-i plac educatorii? Daca plange? Daca cade si se loveste? Si ceilalti copii, cum il vor primi? Etc. etc. etc.

Sunteti alaturi de copilul dumneavoastra de ani de zile, ii calauziti cu grija si dragoste fiecare pas, dar a sosit vremea sa vada dincolo de casa, de parinti. Copilul dumneavoastra este pregatit sa cunoasca si sa cucereasca lumea.

Din prima zi, copilul dumneavoastra este primit intr-un mediu cald, de o educatoare calma pentru a nu se simti “pierdut”. Tot personalul este foarte atent iar copiii mai mari sunt primitori, grijulii si dornici de a-si face prieteni noi.

Pentru a ne indeplini misiunea, acea de a-l ajuta pe copilul dumneavoastra sa devina un “prikindel” avem cateva facilitati unice:
Puteti veni cu copilul la gradinita inca din cadrul programului de vara cand activitatile sunt lejere, temele abordate sunt teme de vacanta, sunt organizate multe jocuri si petreceri. Piscina si activitatile in aer liber ii fac pe copii sa se simta in largul lor.

In cadrul acestui program de vara, printr-un proiect special de adaptare, fiecare copil mic are inca din prima zi “un prieten mare” dintr-o alta grupa care il ajuta la activitati, se joaca cu el si il asista in rutinele zilnice.

La inceperea anului scolar, grupa mica beneficiaza de educator si ajutor educatoare, datorita nevoilor speciale pe care le au copiii la aceasta varsta.

GRADINITA Priki’nDell inscrie copii indiferent de nationalitate, cetatenie, religie, rasa sau gen.Copiii pot fi inscrisi la grupele lor de varsta in limita locurilor libere; copiii care nu au loc vor fi inscrisi pe lista de asteptare.Inainte de inceperea activitatii, toti copiii vor fi evaluati prin joc din punctul de vedere al dezvoltarii personale. De asemenea, parintii vor fi rugati sa raspunda la cateva intrebari legate de copil. Raspunsurile dumneavoastra ne ajuta sa cunoastem copilul din prima zi si sa adaptam  programul de activitate nevoilor acestuia.