Acomodarea prikindeilor

Vă primim cu brațele deschise și un zâmbet cald. Știm cât vă este de greu să va lăsați copilul într-un loc nou și miile de întrebări pe care fiecare părinte și le pune: îi va plăcea oare la grădiniță? Dacă nu-i plac educatorii? Dacă plânge? Dacă cade și se lovește? Și ceilalți copii, cum îl vor primi? Etc. etc. etc.

Sunteți alături de copilul dumneavoastră de ani de zile, îi călăuziți cu grijă și dragoste fiecare pas, dar a sosit vremea să vadă dincolo de casă, de părinți. Copilul dumneavoastră este pregătit să cunoască și să cucerească lumea.

Din prima zi, copilul dumneavoastră este primit într-un mediu cald, de o educatoare calmă pentru a nu se simți “pierdut”. Tot personalul este foarte atent iar copiii mai mari sunt primitori, grijulii și dornici de a-și face prieteni noi.

Pentru a ne îndeplini misiunea, aceea de a-l ajuta pe copilul Dumneavoastră să devină un “prikindel” avem câteva facilități unice:
Puteți veni cu copilul la grădiniță încă din cadrul programului de vara când activitățile sunt lejere, temele abordate sunt teme de vacanță, sunt organizate multe jocuri și petreceri. Piscina și activitățile în aer liber îi fac pe copii să se simtă în largul lor.

În cadrul acestui program de vara, printr-un proiect special de adaptare, fiecare copil mic are încă din prima zi “un prieten mare” dintr-o altă grupă care îl ajută la activități, se joacă cu el și îl asista în rutinele zilnice.

La începerea anului școlar, grupa mică beneficiază de educator și ajutor educatoare, datorită nevoilor speciale pe care le au copiii la această vârstă.

GRĂDINIȚă Priki’nDell înscrie copii indiferent de naționalitate, cetățenie, religie, rasă sau gen. Copiii pot fi înscriși la grupele lor de vârstă în limita locurilor libere; copiii care nu au loc vor fi înscriși pe lista de așteptare. Înainte de începerea activității, toți copiii vor fi evaluați prin joc din punctul de vedere al dezvoltării personale. De asemenea, părinții vor fi rugați să răspundă la câteva întrebări legate de copil. Răspunsurile Dumneavoastră ne ajută să cunoaștem copilul din prima zi și să adaptăm  programul de activitate nevoilor acestuia.