Gradinita de vara

Hai la grădiniţa de vară în vacanţa mare!

Începând cu data de 03 iunie până la data de 01 septembrie 2017

Gradinita Priki’n Dell pregăteşte ca în fiecare an o experienţă unică pentru toți copiii care îşi doresc “O altfel de vară”.

Copiii vor petrece o vară plină de aventură, artă şi jocuri. Cei pasionaţi de actorie vor juca în piese de teatru, vor putea fi scenografi, actori şi regizori. Pentru cei care s-au imaginat vreodată în rolul lui Picasso, acum este ocazia de a-şi desfăşura talentul – vor picta în aer liber, pe sticlă, pe pânză şi vor realiza adevărate opere de artă.

Gradinita de vara Priki’n Dell oferă un program interactiv în care studiul se realizează prin joc.
Taberele de cercetaşi, de aventură, vor oferi noi experienţe memorabile din care copiii vor învăţa să fie responsabili, să se organizeze şi să lucreze în echipă, să fie creativi şi curajoşi. Ieşirile în aer liber, vizitele , jocurile sportive, înotul, cluburile de gătit, ştiinţă, cursurile de dans şi actorie vor face parte din programul copiilor care îşi doresc “O altfel de Gradinita de Vară”

NOUTATEA VERII ȘI ANULUI ȘCOLAR 2016-2017

Grădinița Priki’nDell a lansat campania de înscrieri pentru Clubul „Învață Engleza Altfel”, respectiv, pentru cursurile de limbă engleză pentru copii începând cu 3 Iulie 2016. Știm că predarea limbii engleze pentru copii trebuie să fie diferită de predarea pentru adulți, de aceea, îi învățăm pe copii mai mult decât limba engleză!Dezvoltăm abilități pentru întreaga viață!

Metoda de predare, îmbunătățită permanent, ține cont și de dezvoltarea copiilor ca OAMENI, de diferitele lor tipuri de inteligențe, transmițându-le odată cu limba engleză și un set valoros de cunoștințe și abilități de viață (creativitatea, lucrul în echipă, încrederea în sine, formarea respectului reciproc). Toate acestea sunt cultivate printr-o serie de programe de învățare a limbii engleze care îi vor face pe cei mici să îndrăgească învățarea limbii străine.Un profesor/trainer asigură interactivitatea, atractivitatea și eficiența cursurilor pe fiecare nivel de vârstă.

Temele activităților recreative se schimbă săptămânal:
“TRADIȚII ȘI OBICEIURI LA ROMÂNI”
“MATEMATICA DISTRACTIVĂ”
“SĂPTĂMÂNA HANDMADE”
“CĂLĂTORIE ÎN JURUL PĂMÂNTULUI”
“CERCUL BUNELOR MANIERE”
“LEGENDELE OLIMPULUI”
“MASTER CHEF –incursiune in arta culinara”
“MICII ECOLOGIȘTI”
”JOCURILE COPILĂRIEI”
GRADINITA, TE IUBESC!

PROGRAM SCURT: 08:00-13:00
PROGRAM PRELUNGIT: 08:00-18:00

Tarife
PROGRAM SCURT: 500 lei/lună, 125 lei/săptămână, 30 lei/zi
PROGRAM PRELUNGIT: 600 lei/lună, 150 lei/săptămână, 40 lei/zi
Pentru ambele tipuri de program MASA este de 11 RON/zi
CLUB ENGLEZĂ: 25 lei/ședință

Materialele didactice si rechizitele copiilor sunt incluse in taxa. Se acorda reducere pentru frați.

Download Cerere inscriere club engleza

Download Cerere reinscriere gradinita de vara